Hanna och hennes grabbar

Söndag och vi preppar

Vilken dag. Jag vet inte om jag gillar den eller inte. Den är alltid lite stressig fast ändå inte.

Vi tog en promenad i alla fall. Barnen behövde komma ut. Egentligen ville jag gå så de fick springa av sig, det hemska vädret har gjort att vi varit inne i två dagar så de behövde verkligen komma ut. Mikael somnade och vi andra åt lunch. När vi var klara va de Mikaels tur.

När Gabriel sovit (och jag), åkte vi till affären och sen var det dags att laga mat. Eftersom Jonas åker till jobbet vid klockan 17, måste vi äta senast 16.30. Så idag blev det bara makaroner och köttbullar.

Sen han åkte har jag hunnit plocka undan efter middagen, förbereda det mesta av min mat till skolan, plockat med mina blommor, vikt ihop tvätt och lagt fram nytt till barnen imorgon, samt slängt igång en ny maskin tvätt. Tänk vad man hinner när man får upp känslan för att plocka lite. Tänk om man kunde plocka lite varje kväll, vad mycket man skulle få gjort i veckan!

Imorgon är jag en heldag i skolan, 08-17. Så jag ska ha med en shake att ta när jag kommer fram, sen ett mellanmål vid 10, lunch vid 12, lite fika till 15 och sen hinner jag inte äta innan jag måste till stationen. Jag tar med en banan till tåget så klarar jag mig nog hem. Jag hoppas dock att vi inte är kvar ända till klockan 17, men när det är gästföreläsare är risken stor. Tycker verkligen inte om dessa långa dagar, den sista föreläsningen brukar man inte förstå något av eftersom man är så trött.

Hr ni haft en bra söndag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.