Hanna och hennes grabbar

Foglossningen är ett faktum

Det var kul så länge det varade. Nu har nämligen foglossningen dykt upp.

Igår klev vi in i vecka 19 (18+0) och det har varit upp och ner i en vecka kan man säga. För att backa tillbaka till v 17+0.

Vi åkte till Örebro och var på show. Under kvällen fick jag huvudvärk som sen höll i sig till tisdagen. Så i fyra dagar gick jag med rejäl huvudvärk. Onsdag och torsdag hade jag också huvudvärk, men jag vaknade inte med den.

Pratade med min BM eftersom jag blev lite nervös. Men troligtvis så påverkar mina hormoner den lilla migrän jag brukar ha. Så det är bara att härda ut.

Jag har känt ett par gånger att det var lite jobbigt i fogen men jag hr ignorerat det lite. Eller jag har tagit det lugnt och Bildt när jag känt de. Men idag vaknade jag och hade de nästan direkt. Eller ja, det kom efter jag dammsugit och lagt ut vår nya matta i sovrummet.

Så migrän varje dag i princip i en vecka, och nu även foglossning. Jag hoppas verkligen att jag kommer orka gå klart hela terminen, det är det enda jag fokuserar på just nu, att klara mig till den 19 december. Har två tillfällen i januari också men då har jag fått vila upp mig och kommer fixa dom galant.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.