Hanna och hennes grabbar

Jag vill lägga in bilder!

Alltså det här ser ändå ut lite som ett skämt. Jag ska vara ärlig, jag glömmer uppdatera när jag inte kan lägga till bilder direkt i inläggen jag skriver i telefonen. Men jag kan fortfarande inte göra det. Har uppdaterat allt men ändå fungerar det inte.

Det har varit en märklig vecka, i måndags var jag hemma efter lite konstiga känslor efter helgen. Migrän och märklig syn och konstant illamående. Så vågade inte åka till Jönköping.

Tog mig till Jönköping på tisdagen och det gick ganska bra. Onsdagen var jag i Jönköping men med mina föräldrar. Köpte lite småfix till plugget och åt på pizzahut.

Sen har jag varit hemma. Mammografi på torsdagen och på kvällen var det quiz på pinchos. Denna gång i sällskap av syrran och hennes man, ja och så min egna man förstås. Vi vann! Så himla roligt!

Idag fredag blev det fix med bilen. Hämta de gamla vinterdäcken på däckhotellet, ut till mina föräldrar för att byta till de nya vinterdäcken. Lämna de gamla vinterdäcken och ta med sommardäcken till däckhotellet. med gamla däck menar jag att vi har kvar dom från vår förra bil. Vi ska sälja dom privat.

Emelie kom hit på middag, sen handla mat och så blev det filmmys.

Som sagt, märklig vecka men så är det ibland. Om jag hinner imorgon (eller orkar), ska jag sätta mig vid datorn. Då kommer lite bilder från den senaste tiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.