Hanna och hennes grabbar

Grupparbete

Vi har börjat med ett grupparbete. Jag är ju lite emot grupparbeten och jag känner att detta blir inte lätt. Eller jo på ett sätt är det enkelt, men tyvärr blir det mer komplicerat än det behöver vara med tanke på mina gruppmedlemmar. I onsdags tog det nästan 90 minuter att diskutera grabbar som sagts och vad det går ut på. Vi skulle läsa igenom frågorna inför en film (jag ville att vi gjorde den delen själva eftersom föreläsarna sa de) men då blev det diskussioner vid varje fråga. Efter mycket om och men tog vi oss igenom frågorna och sen insåg dom andra att filmerna va för långa för att göra tillsammans.

Så jag är inte lycklig för detta, det är alltid så tråkigt när man ska sitta och behöva dra fram andra. Sen vet jag med mig att jag kan var sliter otålig, och jag försöker verkligen backa, men det är svårt när det blir så här.

Grupparbetet består av två delar. Till varje del finns ett gäng frågor. Vi ska i grupp diskutera frågorna och om 1,5 vecka ska vi möta en annan grupp och diskutera tillsammans. Efter diskussionen ska vi skicka in ett dokument med vad vi kommit fram till och så är det klart.

Men på en av gruppmedlemmarna låter det som att vi ska göra uppgifterna individuellt och sen komma med fyra olika versioner till diskussionen om 1,5 vecka. Hon tror att vi ska lämna in allas anteckningar till en person som ska gå igenom allting. Inte ett rött med andra ord och då har vi diskuterat detta i över en timme..!

Det vi sk göra är 1. Går igenom materialet en och en så. I vet vad det handlar om. 2. Diskutera i vår grupp och komma fram till gemensamma svar. 3. Diskutera med en annan grupp. 4. Redovisa vad vi kommit fram till i diskussionsgruppen. Det penible svårare än så. Men hon verkar nu då tro att vi ska svara individuellt och sen är vi färdiga.

Blir så trött…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.