Hanna och hennes grabbar

Är det fel på appen?

Jag har väntat någon dag extra i hopp om att kunna lägga in bilder, men de kan jag fortfarande inte göra. Är det någon mer som har problem?

Veckan är i alla fall snart slut. I torsdags var det dags för första tentan. Jag var egentligen inte nervös inför den, snarare upprymd. Men nu efteråt vet jag inte.

Det började bra. Jag kände mig säker på mina svar. Likaså slutade det bra för det var ”rätt/fel”-frågor. Men allt däremellan var jobbigare.

En hel sida handlade om att man skulle ”rätta” meningar. Är de bra som de är eller kan man justera något. Tre av typ sju meningar valde jag att inte rätta. Anledningen var att jag hade skrivit dom exakt likadant. Men jag hade kunnat ge ett exempel på hur man kan skriva dom. Så tänkte jag inte alls! Till exempel så va en mening ”vi har lunchstängt mellan 11:00-12:00”. Så hade jag skrivit om jag gjort en lapp med den texten. Men man kan också skriva ”vi har lunchstängt mellan 11 och 12” eller ”vi har lunchstängt mellan 11.00-12.00”. Alla är rätt och egentligen inte fel, men får jag poäng när jag inte skriver ett alternativ? Jag tolkade inte frågan så, jag tolkade att jag skulle bara skriva om jag inte tyckte det var fel.

Jag blev också nervös på hur man böjer vissa ord samt när man använder ”de” eller ”dem”. Så jag är inte säker på om jag ens klarade tentan. Vi får se när svaret kommer helt enkelt. Och då hr jag garanterat misslyckats för att jag inte tänkte till på meningarna och att man kan skriva på ett annat sätt.

Hur som helst, jag har börjat plugga ord nu. Vi har en dugga på tisdag, det vill säga ett glosförhör typ. Cirka 150 ord att lära sig men många kan man faktiskt sen innan. Jag börjar få pejl på gansk många ord som handlar om ämnesomsättningen, men har lite kvar på psyk att fixa.

Men det hr varit svårt att plugga igår och idag. Jonas fyller nämligen år just idag så igår förberedde jag maten och idag kom mina föräldrar så vi har liksom haft lite annat att stå i. Men det berättar jag mer om imorgon. Förhoppningsvis kan jag sätta mig med datorn och kanske få in lite bilder, vi får se, jag kan inte lova något när saker och ting inte fungerar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.