Hanna och hennes grabbar

Inte graviddiabetes!

Igår fick jag svaret på glukosbelastningen – inte diabetes! Wihoo! Så skönt att slippa den stressen. Visst jag ska fortfarande äta hälsosamt och allt sådant, men jag behöver inte ha lika dåligt samvete för allt jag stoppar i mig.

Nu hoppas jag att jag ska må så bra som möjligt under graviditeten. Jag tar verkligen en dag i taget, just nu är det så mycket som pågår – i plugget är det långa dagar och ikväll började Jonas första passet på nya schemat.

Det är det föreläsning imorgon, mormor tar Gabriel som är sjuk medan Mikael är på förskolan och Jonas sover. Jag måste med tåget vid 12 annars missar jag utvecklingssamtalet med Lucas. Det blev ju bokat innan Gabriel blev sjuk och det blev kaos istället. Gabriel kommer dessutom vara hemma även på torsdag och Mikael är på förskolan. Jag har tenta. Kaos helt enkelt.

I måndags åkte jag till plugget vid 05.55 och kom hem vid 19.00. Jag var helt slut. När jag la mig (20.50) hade jag så ont i ryggen så jag nästan grät. Idag var inte mycket bättre, men jag var hemma kl 17.00 åtminstone.

Men två långa dagar där jag sitter ner nästan hela tiden, det tar på ryggen och det tar på psyket för det är ringa föreläsningar. Jag är van att kunna vila på dagarna, sträcka ut mig och allt sådant, det har jag inte möjlighet till just nu.

Kort dag imorgon och kortare dag på torsdag. Sen får jag äntligen vila ut.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.