Hanna och hennes grabbar

Irritation men ändå bra

Idag va de upp tidigt för att åka till Jönköping. Jag tog den tidiga bussen och såklart då även tåget. Det gjorde att jag kom till Jönköping redan vid 7.34 istället för 7.54. Föreläsningen börjar 8.15 men det tar ca 10-15 minuter att gå mellan stationen och skolan. Så det är skönt att slippa stressa.

Vi gick först till ”vårt hus”. Jag och mina kurskamrater tillhör JIBS – Jönköping International Business School. Jag lämnade min lunch där och sen fick vi över till grannhuset. Vi skulle ha en förmiddag i en datorsal och alla i vårt hus var upptagna, så då får vi gå in där och ha föreläsningen istället.

Men hör och häpna! När vi sitter där och vår föreläsare kommer, ja då är det ingen föreläsning! Det är eget arbete hela dagen. Med andra ord hade jag kunnat vara hemma.

Jag har idag gått upp vid 4.55, sminkat mig, fixat med allt jag ska ha med mig i form av mat och dryck, gått till en buss som går 5.55 och sen kommit till Jönköping 1,5 timme senare lite drygt. I onödan!

I onödan var att ta i, men jag hade ju aldrig gått upp så tidigt om de inte var för att jag skulle ha ”föreläsning”. Och när gick nästa lämpliga tåg hem? Jo 12.07. Det gick ett tåg vid 10.04 men jag hann inte med det eftersom jag gjorde andra uppgifter och hjälpte några andra.

Men det tråkiga är att under de två senaste nätterna har Mikael sovit så fruktansvärt dåligt. Natten till tisdag vaknade han vid typ 3.30 och skulle minsann gå upp. Till slut fick Jonas göra det. Och natten till idag har han somnat/vaknat hela natten! Jag har fått sova men inte Jonas. Och Jonas behöver ju sin sömn med, eftersom han jobbar.

Så hade jag vetat att det idag inte var någon föreläsning, ja då hade jag stannat hemma. Alla frågor jag eventuellt haft, kunde jag ställt på måndag. Så jag var så irriterad på att det blev så här, samtidigt fick jag ju träna en hel del på våra extra uppgifter, så jag klagar inte, men ja, irritationen va hög där ett tag.

Nu ör det hemstudier resten av veckan. Imorgon när grabbarna är på förskolan ska jag gå igenom de fyra föreläsningar vi har på tentan nästa vecka. Shit dags för första tentan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.