Hanna och hennes grabbar

Fotograferingen

Minns ni att vi i början av juni va på fotografering hos Josefin? Jag vann en tävling i julas och vi valde att ta fotona när Mikael fyllde ett år. Sen dess har vi fått vänta. I vanliga fall går det fort att få produkterna men tyvärr har hennes ramarbetare varit sjukskriven, så det har tagit längre tid denna gång.

Men alltså vilka foton! Josefin är så sjukt duktig på det hon gör.

Vi valde att köpa till en ram. I priset fick vi ett album med 20 bilder, samt två förstoringar. Men detta mått fick vi inte, men valde som sagt ett köpa till för det här fotot älskade vi båda två.

Mikael fick pryda en av förstoringarna vi fick, eftersom han fyllde ett år bara några dagar efter fotograferingen. Så Josefin visste att minst en stol skulle med på äventyr eftersom jag har ett enda krav – ettåringen ska sitta på en stol.

Självklart valde vi en bild på hela familjen till den andra ramen som vi fick.

Ett album med 20 sidor fick vi också. Hör under visar jag två uppslag där det är tre bilder på varje, så vi fick med oss många foton vill jag lova!

Jag ör så galet nöjd, fick nästan lite tårar i ögonen när jag bläddrade. Så fantastiska foton och jag som inte gillat utomhusfotografering förr! Nu ångrar jag mig kan jag ärligt säga. Men dessa är underbara och kommer göra vårt hem så mysigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.