Hanna och hennes grabbar

Quiz

Igår va jag på quiz med min mor, syster, systerdotter och god vän Emelie.

Quizet utspelade sig på pinchos och det var faktiskt ett av de bättre jag varit på.

Det finns ett gäng här i Vetlanda som kallar sig Showtime eller något, vet inte exakt. Men det är ett gäng tjejer som kör shower och quiz här och där.

Igår var temat 80-tal och det var så kul! De sjöng själva till musiken och de är så duktiga. Frågorna va lagom svåra och höll sig verkligen till temat. För att ta ett exempel, de sjöng ”simply the best” med Tina Turner. Frågorna till den låten sen var vilken Bond-film hon gjort musik till, vad hette hennes ex-man som inte var så snäll, och var bodde hon de sista åren i hennes liv. Alla låtar om artisten. Längre fram kom vi in på filmer under 80-talet och det var så roliga frågor.

Hur som helst. Vi fick 19,5 av 29. Vi hade egentligen 20,5 men vi var fem stycken i vårt lag. Max var fyra, och om vi var fem så fick vi ett poängs avdrag. Vi var inte i topp så det gjorde ingenting.

Så en rolig kväll med god mat. Vi har redan bokat in oss på två quiz till. Jag vill boka två till, men resten av familjen var inte sugna, men jag har ju fler jag kan gå med.

Brukar ni gå på quiz?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.