Hanna och hennes grabbar

En hel vecka?!

Oj vad tiden går! Här hinner jag inte uppdatera. Eller rättare sagt, det händer knappt något under veckan mer än att jag pluggar och åker fram och tillbak till Jönköping. Hur kul är det att upprepa det varje dag?

Under helgen som var, jobbade Jonas övertid på fredagen. Så det blev fem kvällar ensam här hemma. Lördagen däremot åkte vi på marknad i Lönneberga. vi köpte marknadsgodis och cocosbollar. Det var en trevlig marknad, men vi var verkligen utbölingar. Marknad var absolut för liten med tanke på antalet besökare. Det fanns 4-5 matstånd som sålde mat att äta på plats, köerna till dom ringlade sig långa. Så vi åkte dit, tog ett varv och åkte hem. Eftersom det blev knasigt med maten, ringde vi till mor or och japp barnen kunde få lunch där.

Efter lunchen bjöd vi på fika och Mikael tyckte de va så gott! Aningen kladdigt kanske, men gott.

Jonas kollade på våra vinterdäck och sen for vi hemåt och gjorde precis ingenting.

På kvällen hade vi soffmys till förrädarna, tittar ni på de? Verkligen ett program i min smak!

Söndagen blev det ingenting gjort. Ja vi handlade lite, och jag pluggade. Var mäkta irriterad på min uppgift som jag till slut löste.

Idag måndag är jag hemma från föreläsningarna. Min hosta har kommit tillbaka. Så nu hostar jag så enormt mycket igen. Knappt sovit inatt och idag började jag inhalera. Men jag har varit produktiv! Gjorde klart förra veckans uppgift genom att göra lite ändringar från söndagens version. Har gått igenom två högar med material från förelösningar och hunnit göra klart en av veckans uppgifter som vi fick idag. Dessutom har jag kört tre maskiner tvätt. Så jag är ju inte sjuk, bara fruktansvärt irriterad för hostan som kommer sätta stopp för mig nu ett par dagar.

Snart kommer alla grabbar hem, middag och Lucas ska på skytte. Sen har även denna måndag gått. Märkligt hur fått tiden går när man gör något hela tiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.