Hanna och hennes grabbar

Vaken mitt i natten

Min rygg (och min blåsa) väckte mig vid 03.30. Jag gick på toa och pillade i mig två Alvedon. Somnade jag om? Nej. Vid 04.05 öppnades vår sovrumsdörr och in kom en vaken Gabriel. Jonas vakande och jag viskade snabbt att klockan är bara 4, han får inte titta på Ipaden.

Gabriel somnade som tur var om med överkroppen liggandes på Jonas. Själv är jag klarvaken.

Skulle vilja gå upp, fixa till mig, gå ner och ta en shake till frukost. Packa ihop det från köket jag ska ha med mig och vara klar. Men jag vet inte om jag vågar kliva ur sängen när Gabriel ligger här. Hur lättväckt är han egentligen?

Om ni har barn, vaknar dom tidigt?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.