Hanna och hennes grabbar

Flyttat om sofforna

Jag har fortsatt mitt målande idag. Nu är snart allting målat en gång. Så skönt. Men idag, dag tre, har jag så ont i ryggen så jag vet inte om jag kommer klara av att måla.

Hur som helst. Igår kom Jimmy förbi och hjälpte Jonas att flytta om våra soffor. I vardagsrummet har vi haft en svart skinnsoffa. Den är jätteskön. När vi köpte huset köpte vi en bäddsoffa till källaren. Den är också jätteskön. Nu har vi valt att byta plats på dessa. Lite mer soffa i vardagsrummet och lite mindre soffa på Jonas kontor. Förhoppningsvis blir det bra.

Fördelen är att vi nu kan slappa bättre i soffan. Nackdelen är att den är i tyg och skiter barnen ner, ja då är tyget fläckigt. Men samtidigt använder jag hellre denna soffa så vi faktiskt kan få rum i den allesammans. Men senare vill jag köpa en stor soffa. Men för ögonblicket blir den perfekt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.