Hanna och hennes grabbar

Klätterapa och träning

Söndag och vi har varit så slappa. Även om jag var nykter igår, så var det en lång dag så jag var riktigt seg.

Vi kollade friidrotts-VM och slopade mest. Barnen höll på att bli galna av att vara inne så Jonas fick ut och klippte gräset.

När han gick ut skrek Mikael i sorg. Han är så galet pappig, plus att han fick ju stanna inomhus. För att se bättre hävde han sig upp i fönstret, what?! Denna lilla klätterapa. Vi kommer verkligen inte kunna lämna honom själv någonsin känns det som. Han klättrar på allt.

Grabbarna kom aldrig ut. Jag var så matt. Men mormor kom med Lucas och vi skulle träna. Så jag fick lite aktivitet i alla fall.

Nu är höstschemat på gymmet igång på gymmet. Jag hoppas jag kommer kunna köra 2-3 pass i veckan trots mina studier. Blir väl lite svårt i början men om ett par månader är jag ofta ledig torsdag och fredag, tror jag, och då har jag möjlighet att träna dom dagarna. Plus mina söndagar. Älskar strength development. Så himla roligt och det är en ny release nu som är intressant.

Man börjar med en övning från crossfit som jag glömde namnet på. Men vi ska göra 6 knäböj följt av 10 knäböj med axelpress. När man gjort dessa 16 upprepningar får man pausa tills minuten är slut. Med andra ord så har man en minut på sig. Hinner du kört och får vila? Skönt! Hinner du inte klart? Jobba fortare. Jag hinner klart och får vila typ 5 sekunder.

Näsa set är 3 övningar à 40 sekunder, fyra set. Ännu en kort vila innan sista delen. Den består av två delar – först en del med tre övningar som man upprepar tre vändor. Sen kommer den sista delen med tre övningar och dom upprepar man också tre gånger.

Sen är det klart! Men det är skittufft! Nu är det kväll och vi slappar i soffan. Imorgon börjar Lucas skolan så nu återgår vi till vardagen. Sommarlovet är slut

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.