Hanna och hennes grabbar

Grill, cruising och kaffe med tuppkaka

Vilken dag! Gabriel drog igång redan klockan 05.15, inget jag gillade men han somnade faktiskt en stund i vår säng. Mikael somnade om efter en flaska välling. Men runt 7 drog dagen igång. Jag var supertrött som knappt sovit av olika anledningar.

Vid 10 tittade vi på fotbollen och vi tog fram chipsen. Gabriel och Mikael var överlyckliga. De åt lunch och sov. Jag somnade i soffan.

Lucas var ute en sväng med grabbarna på studsmattan medan Jonas fixade sallad och jag bakade. Vi skulle ju ha besök.

Jimmy, Jegga och lilla Haylie ramlade in strax efter klockan 16. Vi började grilla och snacka skit. Efter ett tag gick vi ut på stan för det är cruising denna afton. Många bilar, mycket musik och enorma mängder avgaser. Vi såg många fina bilar, vi såg vänner och vi träffade både min mor och min moster med make.

Efter ett par timmar vandrade vi hemåt igen, bryggde kaffe och åt tuppkaka. En riktigt härlig afton måste jag säga. Det är så skönt att kunna sitta och snacka skit, skratta och jäklas med varandra. Vi kommer så bra överens med Jimmy och Jegga. Vi har en del gemensamt och en del är vi olika i. Men vi har alltid kul tillsammans.

En bra afton helt enkelt.

Har ni haft en trevlig lördag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.