Hanna och hennes grabbar

Urinvägsinfektion

Helt sjukt. Jag har fått en urinvägsinfektion. Hur? Varför?

Jag började känna igår torsdag att jag kissade väldigt ofta men lite. Efter ett tag kände jag att det var något som typ kramade om min urinblåsa. Jag tänkte för mig själv att skrutt ligger rakt på blåsan just nu så det är därför det blir så här.

Men det släppte inte. Jag gick flera gånger innan jag somnade och idag fredag har jag varit konstant kissenödig men bara kissat några droppar. Varje gång har jag känt denna kramande känsla kring urinblåsan men i olika grad av smärta. Till slut, strax innan klockan 16.30 kom jag på det, kan det vara urinvägsinfektion?

Jag har aldrig haft det och allt man hör är ju att det bränner när man kissar. Det kände ju inte jag. Googlade lite snabbt och jaha som gravid skulle man kontakt vården vid misstanke. Så jag ringde min vårdcentral, förklarade läget och vips så hade jag antibiotika utskrivet.

Nu hoppas jag det här hjälper jag har ingen feber ännu, jag har dock ont i ryggen men torr det är mer från träningen igår än att det skulle vandrat uppåt. Men får ta en temp till nu innan jag lägger mig så får vi se.

Har ni haft urinvägsinfektion? Och om ni haft det, har ni haft det under en graviditet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.