Hanna och hennes grabbar

Besök hela dagen

Alltså igår var en så konstig dag. Först kom min mor och hälsade på. Hon hade städat på min brors företag och lite senare skulle hon åka till sitt gamla jobb. Däremellan skulle hon följa med min systerdotter till frisören. Men det var fortfarande lite tid kvar så hon kom till oss, åt sin lunch och drack kaffe. Dessutom passade vi på att koppla in hennes kod så hon kommer in i huset. Det kommer behövas nu när hon får hämta barnen en del eftersom jag går långa dagar i skolan.

Jag la mig för att vila i soffan och fem minuter senare ringer en polare. Han ville ha kaffe. Visst sa jag och bjöd in honom. Vi snackade skit och knappt 50 minuter senare for han vidare. Vi tog en promenad med barnen och sen var det matlagning.

När vi fått undan typ allting, och satt oss i soffan, ja då ringde Jimmy till Jonas. Vi har tråkigt. Än en gång startades kaffebryggaren och vi fick besök. De stannade längre och vi hade det så trevligt. Snacka skit och komma på trix med bebisar. Deras bebis är en liten skrikmaskin.

Efteråt insåg vi att vi inte hunnit starta tvättmaskinen. Och klockan var mycket så det skulle inte bli någon denna dag. Dessutom skulle vi båda duscha. Men ingen orkade vänta på den andra, så trötta var vi. Så vi duschade ihop för typ andra gången i huset. Vad vi skrattade. Våra duschutrymmen är så små så vi kunde knappt röra oss, draperiet låg som en andra hud och någon av oss hade alltid vatten i ögonen. Vi skrattade konstant, det hördes att vi båda va helt slut efter dagen.

Så gissa om jag var glad när jag vaknade 05.15 och inte har kunnat somna om sen dess. Så irriterande. Nu ör åtminstone barnen vakna så vi får väl ta morgon och ta tag i dagen typ.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.