Hanna och hennes grabbar

Ullared

Nu ligger jag hela tiden en dag efter, hoppas jag kommer ifatt.

Igår satte jag mig bakom ratten med Emelie i baksätet och for mot Ullared. Vi brukar åka tillsammans och då blir allting så jäkla smidigt!

6.30 rullade bilen iväg och vi hade massor att prata om. Jag berättade om Frövi, hon om semestern. Jag berättade om Linköping, hon om ännu mer semester.

Väl framme fikade vi. Jag hade gjort en baguette hemma proppfulls med gott. Först tog jag färskost med vitlök, sen pucklas rödlök och soltorkade tomater. Sallad, ost och skagenröra. Det blev asgott! Och jag blev proppmätt.

Väl inne gick vi faktiskt helt skilda vägar denna gång. Jag plockade på mig lite hygienartiklar och sen gick jag till kläder. För en gång ös skull hittade jag massor av plagg som jag även testade. Resultatet blev en jacka till mig och ett par byxor, tre tunikor som är samma modell men olika färger plus två andra tunikor i olika färger. Köpte även med två par leggings för att se om de funkar för mig.

Vi sammanstrålade när jag prövade kläder och sen gick vi upp till barnavdelningen. Jag plockade snabbt ihop lite byxor och tröjor och sen var det dags för ytterkläder. En höstjackan till Mikael och sen två det regnkläder till båda grabbarna, ett vanligt och ett fodrat. Check! Det har aldrig gått så snabbt att plocka ihop kläder kan jag säga.

Vi gick bort mot restaurangen, plockade underkläder och ryggsäckar på vägen. Innan vi satte oss för att äta, gick jag in och köpte stövlar till grabbarna. Check på den!

Vi ställde oss i kö till maten, jag valde rödspätta, så gott! jag älskar egentligen fisk men det gör nästan ingen annan i familjen, så vi äter det ytterst sällan, tyvärr.

Efter lunchen kollade jag lite snabbt runt leksakerna. Vi hade redan bestämt att vi inte skulle handla några nu, så jag tittade lite vad som fanns inför julen.

Det sista jag hade på vår lista var lampor till sovrummet. Jag hittade både till fönstret och till taket så jag blev mer än nöjd! Plockade ytterst lite godis och sen gick vi ut. 4,5 timme tog vår shopping, tror det är det snabbaste!

Väl hemma med mina tre kassar började jag klippa bort lappar och namna grabbarnas kläder. Det tog så lång tid! Men allt blev namnat, alla lappar är bortklippta och nästan alla grejer är ställda för de ska vara.

En sjukt trevlig resa helt enkelt. Brukar ni åka till Ullared?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.