Hanna och hennes grabbar

Frövi

Jaha igår åkte vi och lämnade smågrabbarna hos mormor och morfar. Sen styrde vi bilen mot Frövi. För er som inte vet så ligger det utanför Örebro, det var där Jonas växte upp.

För ett tag sen blev vi inbjudna på 40-års fest hos en av Jonas kompisar. Jonas tackade ja typ direkt och jag ville såklart haka på. Men ju närmre detta har kommit, desto mer nervös har jag varit. Jag känner på riktigt ingen av hans vänner sen tidigare. Har aldrig träffat dom. Nu skulle jag ställas framför 25 människor på en gång som jag aldrig sett. Och på allt de, ja då va det maskerad! Eller tema ”idol”. Jonas klädde ut sig till Chuck Norris. På festen fanns en Geri Halliwell (Spice girls), Olivia Newton John (när hon spelar i Grease), eminem, Marilyn Manson, ”GW” och många fler. Jag själv tog på mig en supportertröja för speedwaylaget här hemma. När jag va yngre var det något jag älskade att gå på så de va lite utav mina idoler kan man väl säga.

Jag höll mig nykter eftersom vi behövde ta oss hem till Jonas föräldrar efteråt. Plus att jag alltid blir så osäker med nya människor så ville hålla mig pigg i skallen.

Vi åt massor av god mat och det blev lekar, stor ångest för mig! I lag med folk jag inte alls kände men det gick ganska bra. Det var bäst i test inspirerat och vi blev sist. Nackdelen med att vara den enda som va nykter va att jag kunde se att vi inte kommer bli godkända i testerna, medan de andra gick bananas. Men det var ganska kul ändå.

De hade även knåpat ihop ett musikquiz och vi var återigen i samma lag. Först efter det var det ”fri lek”. Självklart hade vi pauser bland alla dessa grejer så jag fick ju umgås med min man och sådär, men det var mycket laggrejer.

Musiken höjdes och festen tog fart på riktigt. Jonas hade superkul och det var så roligt och se honom släppa loss. Det var längesen nu. Först vid 02:15 åkte vi därifrån med löften om att vi måste ses oftare.

Blev sovmorgon idag till typ 10:30. Jag fick panik! En timme senare var vi på väg hem igen. Hämtat barnen, Lucas har kommit hem och vi har handlat.

Jag har svinont i ryggen. Jag kan nog inte sitta så många timmar i bil längre. Kunde knappt röra på benet igår igen, det blev som i Linköping. Men nu har jag tagit Alvedon och vilat så jag hoppas det rättar till sig. Imon är det Ullared som gäller, blir ju jobbigt om jag inte pallar med de liksom.

Har ni haft en bra helg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.