Hanna och hennes grabbar

Växjö igår

Igår ösregnade det här hemma. Jag fick panik. Vi bestämde oss för att åka och bada. Det fick bli Växjö eftersom vi eventuellt kommer bada i Jönköping någon helg framöver.

Hur som helst, vi velade lite ett tag men sen hade vi bestämt oss. Mormor följde också med vilket vi verkligen tackar för, hade aldrig gått utan henne!

Mamma och jag tog med oss Mikael i omklädningsrummet, och Jonas, Lucas och Gabriel gick in till sitt. det gick hyfsat snabbt att byta om men Mikael va lite kinkig. Dock inte som Gabriel varit när han illvrålet konstant. Mikael tyckte de va läskigt i duschen när vattnet kom.

Vi gick till äventyrsbadet, det va både bra och dåligt. en del av poolen sluttade så där kunde man sitta med dom små. Problemet var ju att det slutade hela tiden tills det blev 1,2 m. Jag tyckte att det var jobbigt att sitta i sluttningen och Gabriel höll på att ramla flera gånger. Det tog ett tag innan Mikael vande sig men sen va han också igång.

Det fanns två rutschkanor men ingen för de minsta. De hade en virvelström som gick in under tak. Jättemysig och vi hade med oss både Gabriel och Mikael i famnen. Grabbarna tyckte de va roligt och till och med Mikael gillade det lilla vattenstrilandet på slutet. Nackdelen här var dock att eftersomströmmen var in under andra delar av badhuset, ekade det duktigt och det utnyttjade alla barnen som skrek så fort de kom in. Inte badhusets fel, men det blev jobbigt att åka den när det skar i öronen av allt skrikande.

Det fanns en rutschkana Jonas kunde åka med Gabriel men den va lite obehaglig. Det blev djupt direkt så Jonas var tvungen att vara snabb så inte Gabriel kom under.

Man kunde även simma ut en sväng om man ville, vilket vi gjorde ett par gånger. Var skönt att komma ut från den ljudvolymen det blir på badhus.

Det fanns ett minilekland för de allra minsta, men det låg inte i anslutning till det andra äventyrslandet. Så jag och Jonas gick dit medan mamma va kvar med Lucas. Men det var inte jätteroligt där. De andra föräldrarna lät sina barn göra vad de ville, trots att det kom så små barn. Vissa barn var till och med för gamla för att vara i dessa pooler. Så vi gick därifrån.

Det blev en bra stund ändå. Negativt att de inte hade minileken med det stora äventyret. Jag vet flera som har barn i åldern 0-5 och sen äldre barn (6-7 år typ) och man kan ju inte lämna dom själva, men vem skulle vara med barnen om det är på olika platser? Lite tråkigt att allt gick som i gångar, det blev ju trångt på sina håll när det kom mer folk.

Men helt klart värt pengarna. Eftersom vi kom innan kl 15 blev det billigare för mig och Jonas så vi klagar absolut inte. En rolig dag som sen fortsatte på McDonalds innan vi for hemåt med trötta barn.

Vad gör ni om dagarna när det bara öser ner? För efter vi kom hem fortsatte de regna och det regnade resten av kvällen…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.