Hanna och hennes grabbar

Jönköping levererar

Idag har vi varit i Jönköping. Vi käkade frukost och sen körde vi smågrabbarna till mormor och morfar. allt skulle gå så mycket snabbare om vi inte tog med dom. Plus att vagnen skulle tagit för mycket plats i bilen.

Idag var det IKEA och Elgiganten som fick varsit besök. IKEA var det vi skulle till, och Elgiganten vill Jonas alltid in på. Nu ville jag det också så det blev win-win.

På IKEA har vi planerat att köpa lite förvaring för leksaker till grabbarna. Efter lite velande fastnade jag för mig trofast. Jag har tänkt den serien hela tiden men har velat se alternativ innan jag låser mig helt. Men nu har vi valt och jag tror det kommer bli jättebra. Vi började smått och tog bara en del, troligtvis blir det en eller två delar till framöver, men det blir när det behövs tänker jag.

Före
Efter
Före
Efter

Så här blev resultatet. Nu ska Mikael flytta in till Gabriels rum. Vi köpte trofast och en bilmatta. Trofast är tom än så länge, men det ska i bland annat bilar, sen får vi se vad vi ska lägga upp mer till dom.

Vi tittade även på möbler till vårt sovrum. Vi behöver ju byråer och en matta. Men vi har fokus på annat nu så vi kan inte köpa allt på en gång.

På Elgiganten kollade jag en datormus samt ryggsäckar för laptops. Jag hittade båda och nu är det ”bara” studielitteraturen kvar att köpa in, sen har jag allt. Börjar verkligen bli på riktigt nu!

När barnen inte var med, behövde vi inte stanna och äta, men vi stannade ändå och käkade på pizzahut , så gott! Första gången för mig faktiskt. När det kom till Jönköping åt jag LCHF och då kan man inte äta pizza. Men idag kom jag på att där kan vi ju äta och Jonas var på. Lite besviken att de inte hade buffé på helger men det var gott ändå.

En bra dag helt enkelt. Alla möbler är redan ihopskruvad och på plats. Vi köpte även ett mammutbord & stolar som ska stå i vardagsrummet ett tag. Så skönt att få allt på plats direkt så man slipper ha kartonger överallt.

Har ni haft en bra lördag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.