Hanna och hennes grabbar

Gratis middag

Idag är det onsdag och jag är så galet trött. Att Mikael ska vakna så mycket på nätterna, jag blir tokig! Men nu jobbar Jonas två dagar till och sen har han äntligen semester. Snart ska barnen skolas in och sen drar rutinerna igång. Jag hoppas innerligt att det blir .ordning på Mikaels sömn när han börjar förskolan, han kommer ju bli trött på ett helt annat vis då.

Hur som helst, mor och jag pratade igår om att vi skulle komma till dom på grillat. Det tackar man ju inte nej till. Så hon skulle kolla med min syster om dom också ville komma ut och äta. Bror min bor ju i princip på Öland under sommaren så dom visste vi redan var där.

Efter mycket om och men blev det bestämt att vi skulle komma ut. Syrran är lite snorig men vi behöver ju inte vara i ansiktet på varandra liksom. Så först åkte Lucas till sin biologiska pappa, samtidigt kom Jonas hem. Det betydde att jag äntligen kunde lägga mig och vila lite. Upp, klä på mig igen och sen var det bara att åka ut till mor och far.

Det bjöds på kött och korv, potatisgratäng och potatissallad. Sallad och bröd. Det var så gott! Längesen jag åt en grillad korv i bröd kände jag. Efteråt blev det lite glass och kaffe. Barnen visade sig från både det bästa och sämsta humöret men som alltid charmar de alla. Vi skrattade så mycket åt deras miner och uppförande. Gabriel var ändå roligast när han ville ha glass av Pierre. Pierre trodde att Gabriel inte skulle gilla smaken av saltlakrits, men icke. Gabriel ville minsann ha mer. När Pierres skål var slut, och Gabriels andra skål, då vände han sig till morfar. Detta barn alltså! Och Mikael sparkade konstant med benen medan han åt, precis som sin kusin Julia så vi skrattade så åt detta.

Vi åkte ganska tidigt, fast ändå sent i våra mått. 19.45 åkte vi för då var Mikael så trött. Vi brukar lägga barnen mellan 19.30-20.00 så det var ju inte konstigt att han gäspade.

Klockan är bara 21.30 men jag ska krypa ner alldeles strax, jag är så seg i bollen nu. Kommer ju inte somna än på ett tag, men det är skönt att lägga sig i sängen åtminstone.

Har ni haft en bra dag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.