Hanna och hennes grabbar

Tisdag är inte bra handladag

Tisdag i Vetlanda innebär pensionärer överallt! Dels är det torgdag och då är det många som åker in från småbygderna runt om för att handla blommor, ost, ägg och grönsaker, eller vad det nu säljs för något på torget. Dessutom är det just denna dagen Maxi har sin pensionärsrabatt. Varje tisdag får pensionärerna 5% rabatt på sitt köp. Så många åker och handlar just på tisdagar. Med andra ord kan det vara kaos. Maxi är oftast fullt hela dagen. Det är mer rullatorer än cyklar som kommer på gatorna, känns det som i alla fall.

Och så löning på det. Vi brukar åka och handla i början på veckan och sen en gång i slutet av veckan. Eftersom pengarna kom in på kontot idag, blev det just idag vi handlade. Jag behövde handla lite till middagen så jag var så illa tvungen att tampas med all pensionärer. Många har fått barnbidrag idag också så vi var många som skulle handla.

Jonas var med och det gick ändå hyfsat smärtfritt. Och efter middagen tog vi en promenad i det härliga vädret, så skönt att det inte regnat på två dagar nu. Passade på att gå förbi Cirkle K och hämta mina två sista paket. Det har ju varit en anstormning av paket hos oss – ett för hemleverans, tre stycken till Cirkle K och ett till Instabox. Men nu har allt anlänt och jag tror inte jag ska beställa något alls på ett tag nu. Tror vi har allt vi behöver på den fronten.

Känner ni också att det blir i perioder man fyller på med saker hemma, och att dessa perioder sker samtidigt?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.