Hanna och hennes grabbar

Lucas ville baka

Igår tyckte Lucas det var dags att baka. Jag tänkte att det regnar ju så varför inte. Smågrabbarna satt kvar vid bordet så visste vi var dom var. Sen fick Lucas göra så mycket han kunde själv. Han fick blanda alla ingredienser till kladdkaksmuffins. När det blev för tungt att röra ihop smeten, tog jag över.

Det brukar alltid bli bråk när vi ska baka. Han sätter igång och härjar runt så det slutar alltid med att jag säger ifrån och han går. Jag förstår dock inte meningen med att man ska stressa och hålla på när man bakar, man får fel mått, kan ta fel ingredienser och så vidare.

Denna gång gick det jättebra. Så nu finns det ett 30-tal kladdkaksmuffins i frysen. Behöver vi inte baka det på ett tag igen. Det är bara grabbarna som äter de. Jg kanske tar en när vi är på utflykt, annars är jag inte så mycket för fika faktiskt.

Tycker ni om att fika? Baka eller köpa färdigt?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.