Hanna och hennes grabbar

Ullared eller inte Ullared?

Jag har börjat fundera på om det ska bli en resa till Ullared eller inte nu i augusti. Barnen behöver kläder till förskolan. Gabriel har inte jättemycket kläder så det behöver inhandlas. Dessutom behöver båda grabbarna regnkläder, gummistövlar och lite sådana saker. Så det finns ett behov att handla in massa saker.

Men jag har tvekat. försöker jag övertala mig själv till att åka för att jag ska göra något? Eller behöver jag verkligen åka? Men så insåg jag igår att jag behöver ju också kläder. Eftersom jag inte gått ner något efter graviditeterna, trots att jag verkligen försöker, så måste jag ha kläder i större storlekar. Jag kommer behöva en jacka inför hösten eftersom jag kommer åka mycket kollektivtrafik och promenera mellan station och skola och även mellan hemmet och stationen.

Så nu är tanken att åka för att köpa kläder till barnen och till mig, samt kolla efter lampor och inredning till sovrummet. Sen kan jag åka en gång till i höst för jag köper vinterkläder samt julklappar och fyller på med vad som behövs här hemma.

Jag tror det minsann blir en resa i augusti trots allt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.