Hanna och hennes grabbar

Vi har ny vagn

Igår ringde Lekia upp som lovat. De hade kollat lite frågor vi hade. Och för att verkligen få rätt svar, ringde de till Britax. Och jag hade rätt i mina funderingar så vi valde att ta vagnen.

Så här är vår nya vagn. En Britax Römer B-Doubble tror jag rätta namnet är. Fördelarna med denna vagn (enligt mig) är det sitsarna är betydligt bredare än i den förra vagnen. Så det känns som att grabbarna sitter bättre. Den är väldigt lätt, vägen i princip ingenting. Jag kan köra barnen med en hand ett tag, säg att det skulle regna och jag kan hålla i ett paraply. Dock inte en hel promenad, det tar för mycket på handlederna. När vi fått in tekniken för ihopfällningen, då tar denna vagn väldigt lite plats i bilen, vilket alltid är att föredra.

Nackdelar finns det också. Jag är dels orolig för hur det blir till vintern att få med vagnen i snö och slask. Hjulen känns inte så stabila som det behövs för att ta sig framåt. Å andra sidan är jag inte ute och går varje dag vintertid. En annan nackdel är att jag upplever att ryggstödet aldrig är helt uppfällt. Detta för att man dra i band för att få upp, ner ryggen, inte en mekanism som på många andra vagnar. Gabriel sitter hur bra som helst, Mikael sitter lite halvtaskigt. Sista nackdelen är att det går inte vända sitsarna. Jag ville egentligen inte vända Mikael ännu, men nu hade jag inget val. Vi skulle göra det snart, men nu blev jag ju tvingad liksom.

Men vagnen är bättre än förväntat så jag tror minsann vi kommer bli riktigt nöjda med den. Vi tog en kort runda igår för att känna på den och det kändes toppen. Nu hoppas jag regnet håller sig borta så jag snart kan ge mig ut på en längre promenad.

Men jag hoppas innerligt att vi inte behöver köpa någon mer vagn till dessa grabbar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.