Hanna och hennes grabbar

Tidig måndag

Igår hade Gabriel plockat in alla böcker och gosedjur samt sängkläder till Mikael. Jag skrattade och sa att vi lika gärna kan flytta in Mikael till Gabriel nu då.

Idag är jag ensam hemma med barnen då Jonas jobbar fm. Mikael vaknade vid 4.50 och Jonas hann ge honom välling. En timme senare vaknar jag igen av att jag hör Gabriel tassa in i Mikaels rum med massa saker.

Är Gabriel hör att jag är vaken, när han istället in allting till mig. Så ja min sänghalva är full nu, är det ett tecken på att kliva upp? Och är det inte lika bra att flytta in Mikael nu? Visst han kommer väcka Gabriel men vi får väl lära oss, eller?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.