Hanna och hennes grabbar

Målat klart sovrummet!

Okej nu är färgen på väggarna. Jag är så galet nöjd! Jag hade gärna målat snedtaket och taket, men Jonas tyckte inte det. Vi får väl se om han ändrar sig.

Här har ni det vänstra hörnet som jag säger. Jag står nu i vår dörr och tittar åt höger. Här har jag haft en hörna för spel och dator ett tag Jag vill inte ha det i sovrummet, men det var här eller vardagsrummet och då var det självklart för mig.

Nu har vi flyttat tillbaka sängen hit. När vi flyttade in ställde vi vår gamla säng precis så här. från det här hållet är det i stor sett färdigt. Jag har inte så mycket yta på väggen så det kommer nog inte upp något, kanske ett foto eller något, vi får se.

Det andra hörnet. Nu står jag på motsatt sida vid fönstrena i första bilderna. Ja ni ser ju vår dörr till höger i bild. Här har Jonas haft sin byrå med kläder på istället för i. Det är sådant här som jag hatar. Men vårt sovrum är så stort och vi har inte gjort något med de så det har liksom vara blivit.

Jonas har ju mer väggyta på sin sida, här kanske vi sätter upp en tavellist eller likande. Vi får se vad vi hittar på. Jag hade från början tänkt varsin list med lite krimskrams på, men nu har jag ju så mycket mindre yta. Vi får se helt enkelt.

Så hör har det sett ut till vänster när man tittar från vår dörr. Jag har sovit närmast i bild. Här hade vi inte hunnit köpa våra sängbord, tror bilden är tagen direkt efter sängen har anlänt och vi bäddat rent. Men eftersom vi använde huvudgaveln behövde vi byta sida på rummet. Nu ska vi testa utan gavel ett tag och se hur det känns.

Att ha sängen åt det här hållet har varit både bra och dåligt. Rummet är lite större på denna sidan av dörren, men garderoberna är här så det har varit svårt att ta sig in i dom för det blir trångt.

Nu har vi istället ställt byråerna där sängen en gång stod. Dessa ska dock inte vara kvar, jag tänker mig vita byråer, som sängborden. Det blir nog två, kanske tre beroende på vilken modell och hur snyggt det blir. Men alla ska vara låga och stå bredvid varandra så de räcker mer av väggen. Sen på dessa byråer kommer vi köpa in lite krimskrams, kanske ha några foton på barnen eller något. Inget som är helt bestämt. Jag vet dock att jag behöver ha förvaring till mina smycken som kommer stå på byrån, några tips?

Vi ska även köpa en stor rund matta att lägga här. Den ska vara i grått för att gå i färg med sängen. Och vi har en fåtölj som ska in här med, och den är också grå. Lampor ska köpas, dessa ska vara grå tänker vi. Så detaljer i grått tror jag blir toppen!

Nu blir det lite stiltje här inne. Dels ska vi hitta rätt modell på byrå, och när vi skruvar ihop och fått ner mina kläder i den istället, kan vi tömma ut det som inte ska vara här inne. Dom sakerna ska in i den lilla walk in closet jag haft. Den så småningom få lite nya hyllor och sådant och bli ett mindre förråd. När sommaren är förbi ställer vi in vår AC där, dammsugaren ska vara där inne och jag ska även förvara mina väskor där, både handväskor, resväskor och allt vad det kan vara. Det kommer bli toppen helt enkelt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.