Hanna och hennes grabbar

Vilka dagar!

Alltså det är så mycket som händer så jag glömmer bort att uppdatera. Det är inte fullt ös det handlar om, bara småsaker hela tiden liksom.

I fredags jobbade Jonas övertid. Just då var jag inte glad, nu är jag överlycklig. Han jobbar över på lördag nästa vecka och troligtvis fredagen efter det. Men i fredags lyckades Mikael putta omkull sin matstol. Han tar spjärn mot vårt köksbord och denna gång fick han så mycket kraft att han åkte bakåt. Huvudet rakt in i skåpen. Så han har ett fint märke men verkar må jättebra.

Jag har letat studentlitteratur. Jag gillar ju att handla begagnat för att spara pengar. Det behövs eftersom vi inser att vi måste köpa ett smart lås till ytterdörren samt att jag behöver en laptop.

I lördags gjorde vi ett riktigt fynd! på marketplace var det en som sålde två krittersängar. Det är IKEAS juniorsäng som jag ville ha till barnen. Vi fick två sängstommar och bottnar, samt madrasser för 1000kr, bara en stomme med botten kostar 1295kr ny…så två begagnade sängar i bra skick står nu i källaren. Vi tar kanske fram en till Gabriel framåt jul eller när han fyller 3 år, vi får se.

Och idag söndag blir det ett nytt inköp. Syskonvagnen har gett upp nu. Vi tog oss ut på en promenad och upptäcker att det ena hjulet inte fäster, det är alltså löst. Samtidigt så kränger Jonas tillbaka hunnit på det andra hjulet idag, och det lossnade direkt. Så nu är det att köpa nu vagn som gäller. Ännu en utgift.

Och på detta, varenda förmiddag, sen förra söndagen, har jag målat i sovrummet. Idag hoppas jag att det var sista strykningen. Igår letade jag lampor men hittade ingen som passade. Men det ska bli en ny taklampa, nya fönsterlampor och en härlig matta som ska köpas in. Dessutom behöver vi byråer också. Men en sak i taget. Det viktigaste nu är låset, barnvagnen och datorn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.