Hanna och hennes grabbar

Så mycket att tänka på

Ja ännu ett inlägg kring hösten. Men idag fick jag mail med lite info. Bland annat behöver jag en bärbar dator.

Eftersom den jag har nu har ganska många år på nacken, samt att jag spillde en flaska bröstmjölk över den, behöver jag alltså en ny laptop.

Vi har också diskuterat lite kring Lucas. Mamma kommer få vara hos oss nästan varannan vecka i början för att jag går länge när Jonas jobbar eftermiddag. Jag vet dock inte än om det är tider där jag ska vara i skolan jämt, eller om det är sådant jag klarar av att göra hemma. Men för stunden så är det sagt att mormor får hämta tills jag vet mer.

Men sen behöver vi hjälp veckan Jonas jobbar förmiddag också. Lucas klarar inte av morgonen själv. Han har glömt tabletter och sådant tidigare. Så vi funderade på om mormor skulle vara här, alternativt att Lucas var i sjunnen. Men vi har kanske tänkt om.

Eftersom jag de flesta gångerna börjar kl 10, kan jag väcka Lucas innan jag lämnar smågrabbarna. Han tar medicinen och sen äter han i lugn och ro. Klär på sig och gör sig klar. Sen om han har tid över kan han slappa och sen gå till skolan. Jag ringer såklart och kollar så det fungerar som det ska.

Nyckel har han ingen eftersom han tappat en. Och jag tror han kommer tappa flera. Så nu funderar vi på om vi ska köpa ett ”smart lås” till ytterdörren. Då behöver han ingen nyckel, knappt ens en tagg. Dörren låser sig automatiskt.

Så laptop (och Office 365) samt ett nytt lås, det är gratis väl? Plus litteratur…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.