Hanna och hennes grabbar

Måste fixa vagnen

Minns inte om jag berättade att vagnen krånglar. Eller inte vagnen, snarare ett av däcken. Det krängde av sig själv och jag såg att det lutar mer än vanligt.

Så idag blir det ingen promenad. Vet inte hur jag ska få dagen att gå när grabbarna behöver promenaden för att komma ut, men det är väldigt svårt att köra två enkelvagnar själv.

Jag ska se om felet är vagnen eller däcket. Jag ska byta plats på däcken och om det däcket inte lutar, ja då är det ju fel på det första däcket. Men om däck nummer 2 också lutar, då är det fel på vagnen. Och ja då har vi inte så mycket vi kan göra mer än att troligtvis kasta och skaffa nytt. Sjukt irriterande men jag vet exakt vad det beror på så det är helt vårt egna fel. Så går det när man slarvar med saker och ting.

Hoppas ni får en härligt måndag! Jag ska göra mitt bästa här hemma

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.