Hanna och hennes grabbar

Vilken helg ändå

Alltså det är söndag och jag är så förvirrad! Och jag inser att jag alltid blir det vid midsommar. För vem har en sådan härlig dag en fredag? Allt kalasande och firande brukar ju vara på lördagar annars. Så igår trodde jag det var söndag och nu när jag skulle lägga mig trodde jag det var måndag. Så förvirrad!

Förhoppningsvis blir det bättre imorgon när Jonas åker till jobbet. Dock ska han jobba över i helgen så risken är ju att jag blir minst lika förvirrad om en vecka.

Igår gjorde vi inget speciellt egentligen. Jag var och handlade en miniroller till min målning. Jag har målat klart en vägg nu. Men ska måla listerna med så jag är inte helt klar ännu. På kvällen sen var Jonas sugen på grillat så grillen rullades fram och vi avnjöt allt gott ute igen. Underbart med detta väder och att vi kan sitta ute!

Jag och Lucas tittade på film igår kväll. Mikael vaknade och Jonas fick ta honom. Han fortsatte skrika hela kvällen stackarn. Jag önskar så att han snart kommer till ro kvällstid så han får sova hela nätterna igen.

Idag har det varit galet varmt! Men jag gjorde mitt jobb och körde 7 maskiner tvätt samt målade i sovrummet. Jag har nu påbörjat nästa vägg. Jag kommer dock inte kunna måla något denna vecka troligtvis, vi får se när mina föräldrar kommer hem. Eftersom jag bara kan måla på förmiddagarna (för att lukten av färg ska hinna försvinna), måste jag ha en barnvakt när Jonas jobbar. Och mor och far är iväg med husbilen. Men jag kan vänta.

Vi vet att vi ska vara sparsamma med vattnet nu men vi fyllde faktiskt på i barnens pool idag. Det vatten som var i använde vi till att vattna med så vi gjorde inte av med mer än vanligt. Men eftersom det är svårt för oss att komma iväg och bada, måste vi kunna svalka barnen på något sätt när det är så varmt.

Kvällen avslutades med träning och sen film med Lucas. Nu är vi framme vid finalfilmerna. Lucas vill se film imorgon och sen ta en paus. Jag tror han inte kommer kunna ta en paus efter imorgon…

Har ni haft en bra helg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.