Hanna och hennes grabbar

Sovrummet ska få färg!

Äntligen har jag kommit igång med sovrummet! Egentligen borde jag måla staketet men det har regnat i 1,5 dygn nu (underbart) så jag får vänta till tidigast onsdag innan jag målar ute.

Så igår satte jag igång. Vi handlade hel färg och täckpapp eftersom vi inte ska byta golv. Sen flyttade vi på byrån innan jag började skriva bort krokar från väggen. Det sista jag gjorde va att tejpa dit täckpapp och sen spackla.

Jag kommer få göra detta i etapper då det är svårt att flytta runt möblerna. Så jag börjar med ett hörn. När det är målat ser vi hur mycket grundarbete som måste göras och sen fortsätter jag måla väggen ”under” snedtaket. När jag är klar med andra hörnet får vi se om vi målar med en färg till, jag tror vi ska göra det, och sen kan jag ta andra sidan av hela rummet, när vi flyttat alla möbler från ena till andra sidan såklart. Lite bökigt men så får det bli helt enkelt.

Jag tror det kommer bli bra när vi är klara i alla fall. jag har lite fler tankar på hur vi ska använda utrymmet, hoppas det blir lika bra som jag tänker.

Inga bilder än. Tänkte jag lägger upp före och efter samtidigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.