Hanna och hennes grabbar

Hej förskolan

Idag hälsade vi på grabbarnas förskola. Det kommer bli så bra, men jag är så ledsen.

Igår var jag så nervös. Jag har ju inte varit ifrån grabbarna speciellt mycket. Visst har vi lämnat dom till mormor och sådär men det är ju familjen. Nu ska vi lämna grabbarna till förskolan med främlingar. Alltså, jag vet att det kommer gå bra, jag är inte orolig, men mammahjärtat kommer sakna dom så enormt mycket.

Definitivt annorlunda inskolning från när Lucas skolades in. Grabbarna kommer vara max två timmar åt gången och inte sova. Det känns märkligt men jag vet ju att personalen vet vad dom gör.

Så idag har jag kollat över vad grabbarna behöver i klädväg vad gäller ytterkläder. Jag ska plocka fram deras namnlappar och börja märka upp kläder. Visst jag har 6 veckor på mig, men lika bra att börja på en gång, då ser jag hur mycket kläder de har samt vad som behöver köpas in och sådär. Gabriel har ju inte så mycket kläder ännu så vi behöver kanske ett par uppsättningar till.

Men jösses va mammahjärtat gör ont av tanken att lämna bort dom. Jag vill ha dom hemma jämt och för alltid, även om jag blir galen ibland.

Hur har ni känt inför inskolningen av era barn?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.