Hanna och hennes grabbar

12 månader av 12

Jag säger bara så här – ni som vet ni vet.

Gick ju inte att få med hela i synk. Men detta är mina utmärkelser månad för månad i min Apple Watch. Jag fick den av Jonas i april för 2 år sedan som födelsedagspresent.

Varje dag kan man stänga tre ringar – rörelse (hur många kilokalorier man bränner), träning (antal fysiskt aktiva minuter) samt ståtimmae (den ser till att man ställer sig upp minst en gång i timmen för att röra på sig).

Man får en utmärkelse varje gång man stänger en ring, så man vill ju stänga all tre varje dag. Sen finns det specialdagar där man ska göra något under en viss dag och så vidare.

Jag gillar månadsutmaningen. Varje månad får man en utmaning. Det kan vara hur många gånger man ska stänga en viss typ av ringarna, att man ska stänga alla tre ett visst antal gånger på en månad. Eller att man ska stänga en eller flera ringar i ett visst antal dagar i följd.

Och nu har jag lyckats att fullgöra månadsutmaningen i 12 månader i sträck! När jag insåg att jag bara hade en månad kvar till 6 månader, blev det ett mål. Nu blev målet alla 12 månader. Nu har jag klarat det och jag är stolt över mig själv. Nästa mål är att klara mig till jul istället. Då är det 18 månader i rad.

Kul med lite sådant, jag är ju en achivmentgalning. Jag jagar som i alla tv-spel. Så att man kan få det för sin hälsa, ja de sporrar ju bara mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.