Hanna och hennes grabbar

Veckans träning

Jag har ju missat att uppdatera om träningen under veckan ett tag nu. Men nu har vi kommit igång både jag och Jonas!

I måndags tränade vi tillsammans. Ett kvällspass eftersom Jonas jobbade konstiga tider.

I onsdags tränade vi samtidigt men olika. Jonas körde i gymmet och jag passade på att testa det nya Bodypump. På onsdagar kör Anna det på lunchen. Jag måste säga att det var riktig roligt och jag kommer nog försöka köra det på onsdagar framöver. Övningarna var ungefär som de brukar förutom rygg. Där var det inga frivändningar. Istället var det vad jag säger en halv frivändning. Jag vet seriöst inte vad övningen heter. Men man drar stången upp till bröstet, jag tror dom säger omvänd rodd. Två snabba sådana för att sen göra en tredje men vända runt så armbågarna kommer ner under stången. Vet ni vad jag menar? Hur som helst så var detta något nytt och jätteroligt! Eftersom det är en snabb kombination och tung sådan, går jag ner i vikt och inser att den funkar för min arm. Att det i samma låt sen läggs till enarmsrodd gör mig bara överlycklig för den kan jag köra tungt på utan att armen gör ont. Kanon!

Sen var det de vanliga låtarna biceps/triceps tillsammans och den var riktigt bra. Jag blev trött i båda muskelgrupperna. Sen var det ben/axlar. Där har jag alltid problem. Jag vet inte vilken muskelgrupp jag kommer köra, jag måste testa ett par gånger till innan jag känner vad som är bäst för mig.

Just i onsdags var det ju farligt varmt att vara på gymmet. Att det dessutom var en rygglåt med skyhög puls gjorde verkligen inte saken bättre. Men som sagt – ett roligt pass jag kommer gå fler gånger på.

I fredags körde vi ett förmiddagspass där jag själv fokuserade på att köra många set på vissa muskler och färre set men mer tyngd på andra. Jag vill egentligen fokusera träningen till en eller två muskelgrupper på dessa pass men det blir alltid att jag kör lite allt möjligt. Jag har inte fått pli på mig själv ännu. Jonas kör de maskiner som han blev visad så han klarar sig alltid.

Idag söndag var det strength med mamma och syrran. Då får Jonas vara hemma. Men han hinner träna innan mig om han vill, fast idag ville han vara hemma. Varit mycket denna veckan med kalaset och allt.

Så nu är jag uppe i fyra pass igen – två i gymmet och två i salen. Det känns underbart! Och så kan vi cykla till och från gymmet så lite extra där. Det kommer nog bli bra det här, tror ni inte de?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.