Hanna och hennes grabbar

Fotografering!

Idag var det dags för fotografering med Josefin. Jag vann en tävling med Josefin i vintras. Kommer inte ihåg exakt vad det var, men man skulle väl gilla och dela som alltid på Instagram. Hur som helst, jag vann! Vinsten var fotografering och produkter till ett värde av 10.000kr. Wow! Alltså jag var chockad när jag förstod att jag vann. Helt galet, av alla som deltog i tävlingen så vann jag.

Nu var det som sagt dags och vi bestämde oss för en familjefotografering och Josefin tyckte absolut vi skulle ha en utomhusfotografering. Och jag ångrar mig verkligen inte! Josefin hade en jättefin plats med skogen som miljö. Vi hann ta kort på hela familjen, på bara barnen, på bara mig och Jonas samt bara Mikael. Eftersom han fyller år på lördag vill jag ha ett 1-års foto som vi kommer framkalla till en stor tavla. Det har vi gjort med dom andra grabbarna också så det blir liksom lika.

Jag har ju haft ångest inför denna fotografering för jag trivs inte i min kropp. Jag är så pass överviktig och så stor som jag är nu, har jag inte varit innan. Jag ska inte gå in på allting, men jag har snart tränat i 10 månader, äter väldigt bra men självklart äter jag godis/snacks och sådant ibland med, och ändå har jag inte tappat ett enda kilo sen Mikael föddes. Det vill säga, jag har inte gått ner något på ett helt år, trots att jag kämpat med träning och kost. Detta gör mig fruktansvärt ledsen, jag vill bara ge upp och skita i det. Men jag mår bra av att träna i övrigt, så jag tänker ju inte sluta. Jag får väl bara inse att jag inte kan gå ner på det sättet jag försöker. Jag ska ta tag i detta, kontakta vården om mitt problem, men just nu måste jag få inse att jag inte kan göra det själv vilket jag tycker är väldigt jobbigt då jag alltid klarat mig själv innan. Men det gör ont i mig att jag innan jag blev gravid med Gabriel, gick ner nästan 30 kg för att jag ville det. Sen ville vi ha barn och nu har jag gått upp allt det, plus lite till..

Hur som helst, Josefin fixade detta galant och jag tror alla bilder kommer vara fantastiska. Här hittar ni hennes hemsida och kontaktuppgifter. Hon är riktigt grym! Bra kemi, har koll på vad som fungerar, och hur vi som familj vill ha bilderna. Jag känner rent spontant att jag behöver bara dyka upp så fixar hon hur vi ska bete oss. Så skönt när en annan inte har koll på det här med alla detaljer. Så vill ni fotografera er rekommenderar jag verkligen henne!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.