Hanna och hennes grabbar

Nationaldagen

Vilket väder vi har haft idag! Helt galet att sommaren har exploderat fram så som den gjort. Jag fasar lite för den värmen som kommer. Jag svettas så otroligt lätt så jag kommer få det jobbigt i sommar. Om vi säger så här – om man kunde svettas sig smal så hade jag försvunnit vid det här laget.

Dagen började med en rejäl sovmorgon. Tanken var att jag skulle tagit med smågrabbarna till lekparken vid 11 för att umgås med Linda och hennes töser. Men hennes yngsta vaknade med feber så vi fick skippa den planen. Troligtvis var det en av tänderna som spökade, men det är inte kul att ligga i en vagn och ha ont i denna värme.

Istället åkte jag till maxi och handlade inför bakningen till kalaset. Smidigt att få de gjort. Jag marinerade köttet till kvällens grillning och sen kom jag på den briljanta idén att vi kunde åka till mormor och morfar. Tanken va att vi skulle åka dit imorgon, men idag var bättre för vår del och det gick superbt. Så idag blev det våfflor till lunch!

Vi märkte att Mikael inte mådde bra och det är nog dags för en tand där också. Han var så hängig och till sist åkte vi hem. Förhoppningsvis sover båda grabbarna en stund nu så jag kan baka lite till kalaset.

Eftermiddagen och kvällen har vi inte gjort någonting på faktiskt. Eller jo vi har ju hämtat Lucas. Vi grillade till middag och sen har vi mest bara slappat.

Firar ni nationaldagen och hur gör ni då i så fall?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.