Hanna och hennes grabbar

Nu har jag äntligen köpt en ny BH

Idag har det varit en märklig dag. Vi fick en rejäl sovmorgon av grabbarna, vilket vi tacksamt tog emot eftersom vi är trötta. Hade det inte varit för att Mikael väcker oss mitt i natten, ja då hade det inte varit några problem med att sova 5-6 timmar per natt. Men den lilla sömn vi får blir ju avbruten, jobbigt läge känner jag.

Hur som helst, Jonas åt frukost, gick runt lite och sen åkte han till jobbet. Det var det första som var märkligt. Det andra som var märkligt var att jag tog min mors bil till Eksjö. Det är inte ofta det händer. Senast jag var i Eksjö var när mitt vatten hade gått med Mikael. Det är över ett år sen! Galet egentligen. Den här gången var jag inte på sjukhuset utan jag åkte till centrum. De har en butik där som heter Näckrosen. Underkläder med kvalité skulle jag säga är deras nisch. Jag har köpt underkläder där i många år, men med det sagt så säger jag inte hur ofta. För det är dyrt. Riktigt dyrt. Men samtidigt är det bra grejer så man ska inte klaga. Idag handlade jag för 1400kr lite drygt och då är det endast en BH och en bikinibh, alltså inga bikinitrosor. Jag har dessutom beställt en BH till som kommer om någon vecka, så det blir nästan 700kr igen sen.

Fördelen med att handla där är att man verkligen får experthjälp. Personalen är professionell och vill verkligen hjälpa till. Jag tror jag testade fyra olika BH:ar innan vi hittade rätt, och då var det olika modeller också. Bikini vet jag inte hur många jag testade. Jag testade både vanlig BH men även bikinilinne. Men jag landade i en vanlig BH till slut, den satt jättebra, men jag störde mig på en liten grej Men det får jag finna mig i litegrann känner jag. Absolut inget som störde funktion eller något och troligtvis blir det bättre när bikinin är blöt, men jag velade ändå lite.

Att handla i en sådan här butik är verkligen roligt tycker jag. Som sagt så är personalen så mån om en. De springer och hämtar olika storlekar, de ser att modellen kanske inte sitter som den ska så de hittar en annan modell. De hämtar nya storlekar igen. Jag upplever inte att det är så i en ”vanlig” klädesbutik. Där är det inte alltid man ens kan få hjälp. Men här får man all hjälp man kan önska sig. Bikinibyxor köpte jag inte för vi hittade inga som passade. Men hon testade så mycket olika varianter och funderade ut andra lösningar. Jag har helt enkelt för tjocka lår och rumpa. Men eftersom jag ska komma upp och hämta en BH till sen, skulle hon fundera på om hon hittade en annan lösning. Fantastisk service!

Men ja jag brände alltså 1400kr, vilket är mer än min budget per månad. Men alltså, jag går i en amningsbh för att jag hittar inget som passar. Jag måste ha nytt! Och ska barnen få vara något på stranden i sommar, ja då måste jag ha någon form av badplagg vare sig jag vill det eller inte. Det kan bli så att jag får vara en hel del på stranden utan Jonas och då måste jag kunna vara nere vid vattnet. Så jag måste bita i det sura äpplet helt enkelt.

Men det är ju kostnaden som är nackdelen. Hade jag gått till exempelvis Kappahl eller Lindex, ja då hade jag kunnat handla både BH och en hel bikini för samma pris. Jag hade nästan kunnat köpa en BH till och ändå inte kommit upp i samma prislapp. Allt beroende på vilken modell av bh och bikini man tar. Men nu kan jag inte det på grund av den storleken jag behöver använda. Jag har aldrig kunnat gå till en vanlig klädbutik och köpa mig en BH. Storlekarna passar mig inte. Det är tråkigt för mitt konto för underkläder blir bra mycket dyrare än andras, men vad gör man? Även om jag inte varit så överviktig som jag är, hade jag inte kunnat köpa i klädbutik. Jag har på riktigt aldrig kunnat.

Jonas kom hem vid strax efter middagen eftersom de jobbade halvdag, det var det tredje som var märkligt. Mor hade kommit så jag och maken stack till gymmet. Så skönt att träna! Det var svettigt men så skönt. Så nu sitter jag här vid datorn. Nyduschad och har kört en skrub över kroppen. Jag har haft en ansiktsmask också. Jag börjar fundera på vem jag är egentligen. Jag ska väl inte hoppa högt, det tar säkert ett tag till nästa gång. Men det är väldigt skönt att göra en extra rengöring då och då.

Kan ni köpa underkläder i vanlig klädbutik eller åker ni till en ordentlig underklädesbutik?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.