Hanna och hennes grabbar

Smakbox

Nu kör vi lite reklam igen! Jag har inget samarbete utan vill bara tipsa för den goda viljans skull. Däremot har jag en kod som ni kan få använda för att få rabatt.

Smakbox är en en låda man får hem så många gånger man vill. Jag tror det är 6 gånger/år, jag är inte säker för detta är vår andra så vi har inte testat så länge. Det finns fyra olika versioner och vi har valt ”originalet”. De andra riktar sig till om man vill laga mer mat eller om man är mer för festligheter och sådär.

Men kolla in bilden! Så mycket roligt och gott! Ostbågarna grät jag nästan över för jag glömde köpa det i affären. Jag har varit sugen på att testa tyrkisk peber. Original gillar jag men detta är ju mjuka och dom har jag aldrig testat. Nu får jag göra det. Jag älskar knäckebröd men håller mig till vanlig husman jämt. Väljer aldrig något annat av bekvämlighet. Här får jag testa något som lät jättegott!

Granola är jag inte jättebekant med så därför ska det bli extra roligt att testa. Det som inte syns på bilden är tre burkar dryck från olika företag. Nu kommer jag inte ihåg exakt vad det är för några men en är 7up tror jag. Festis har en ny smak och hur gott kommer det bli med mozzarella?! Jag ska verkligen testa allt i denna box.

Anledningen till att vi valt att prenumerera på detta är inte för att det kanske är billigare än i butik. Det är för att våga testa nytt. Denna vändan var det inte lika mycket som riktade sig till matlagning, det är ju olika från månad till månad. Men i den förra boxen så testade vi lite olika nya smaker och det är så roligt! Jag älskar ju att testa lite och i boxen får man det ju färdigt. Man får hem något utan att själv välja. Och det är där det är svårt – vad ska man välja bland allt som finns? Så vi ska testa dessa boxar nu ett tag framöver. Om ett tag ändrar vi kanske till den som är mer för matlagning eller kanske den för fest. Vi får se. Det finns även något som heter kallt tillägg. Då får man kyl/frysvaror också. Det har vi dock inte gett oss på ännu.

men visst kan det vara roligt att få hem en sådan här låda? Jag tror en låda kostar 279kr i vanliga fall och värdet är högre än så. Med min kod får du testa lådan billigare. Intresserad? Skriv en kommentar så skickar jag en kod till dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.