Hanna och hennes grabbar

Veckans träning

Ännu en vecka där det inte blivit alltför mycket träning, tyvärr. Jonas har jobbat förmiddag men jag har ändå inte kommit iväg.

I måndags tänkte jag köra bodybalance, men min hosta var fortfarande ganska intensiv. Så att gå på ett träningspass där man ska varva ner och ta det lugnt, rimmade inte med att jag skulle hosta och låta kände jag. På tisdagen skulle jag kört tabata men då åkte vi istället och hämtade en bil. I torsdags var det samma sak med hostan och bodybalance. Men i lördags blev det rejäla promenader i alla fall. Vi gick till min syster och hem igen. Det blev över 5km allt som allt. Och i söndags gick jag ut till Rusta vilket är ungefär 2km.

I torsdags tog jag en promenad och i onsdags cyklade vi till Maxi. Jag avslutade veckan med strength development i alla fall så ett pass på gymmet. Men nu får jag skärpa mig med gymmet. Sen är det svårt, nu blir det varmare och man vill vara ute, men jag ska försöka få till något pass i alla fall.

Nu till veckan jobbar ju Jonas eftermiddag så det blir svårare rent logistiskt. Men jag är anmäld till tabatan på tisdag. Sen ska jag se om jag kan gå och träna någon förmiddag i gymmet och Jonas går ut med grabbarna, lite uppdelat helt enkelt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.