Hanna och hennes grabbar

Febrig Mikael

Igår kväll badade Jonas barnen när jag kom hem efter träningen. Så jag gjorde som vanligt – en flaska välling och gick upp. Oftast är Jonas klar med Mikael så jag kan lägga honom för att sen gå ner och äta min sena middag. Allt var som vanligt.

 

När vi lagt oss för natten vakande Mikael. Jonas gick in, gav honom nappen och han somnade om. Strax efter 23.00 vakande ha nigen och han lät lite ynklig. Eftersom Jonas somnat, gick jag in. Jag tänkte att jag kan sätta mig med honom en liten stund, det är bara mysigt att ta sig den tiden. Så jag plockar upp honom och han är så varm! Så fort han fick komma upp lugnade han sig lite men var fortfarande gnällig. Så jag tog honom till toaletten och japp, 39.5 i temp från ingenstans! Så en alvedon sup och sen var det sängen igen. Jag myste med honom en liten stund så jag skulle se om han blev lugnare. Och han sov nästan när jag stoppade om honom. Väckte Jonas så han skulle veta läget, han har en tendens att somna om typ direkt så jag visste att det skulle gå bra.

Vi fick sova hela natten, men strax efter 05 vakande Mikael igen. Jonas hämtade in honom till oss och efter en stund hämtade jag välling och mer alvedon, denna gång flytande. En stund somnade Jonas och Mikael om sen medan jag gick upp för att se till att Lucas kom iväg till skolan.

Sen har förmiddagen rullat på. Mikael har varit gnällig men både jag och Jonas har myst med honom. Vi får inte i honom så mycket mat eller vätska, men tillräckligt än så länge. Gabriel han stökar på i vanlig ordning. Det ska bli spännande och se hur jag klarar eftermiddagen själv nu sen när Jonas är på jobbet. Alltid jobbigt när ett av barnen är sjuka och det andra har hur mycket energi som helst. Förhoppningsvis kommer jag ut lite, eller ja jag måste komma ut för jag måste handla en grej. Så ut ska vi i alla fall, frågan är bara hur jag ska lyckas, men det löser sig alltid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.