Hanna och hennes grabbar

Gatorna sopas!

Alltså det är väl ändå vår när dom sopar gatorna? Utanför vårt hus har det idag varit full aktivitet. Det har sopats och spolats. Skyltar har blivit påbackade och allt grus som legat i slänten ner mot cykelvägen har sopats upp. Det är verkligen så fint nu.

Men innan de kom och sopade, tog vi en härlig promenad. Barnens mormor var här. Lucas har sovit hos mormor och morfar så hon körde in honom till skolan

och kom ner till mig efteråt eftersom hon knappt 40 minuter senare ska köra ett träningspass. Så vi satt ner, drack en kopp kaffe och gjorde lite planer. När hon skulle gå igen hjälpte hon mig ner med barnen så jag kom iväg på en tur. Solen lös från en klarblå himmel och dagen började hur bra som helst helt enkelt. Dag tre där vi kommer ut på en promenad på förmiddagen, hur skönt är inte det? Det är så skönt att verkligen komma igång på morgonen, man får så mycket mer gjort med lite ny energi i kroppen.

Jag tänkte bara ta en kort runda för att träna upp benet och ryggen för att slippa ha ont. Men av någon anledning så traskade jag ändå hela vägen till maxi. Hittade en ny mössa till Mikael. Han behöver egentligen inte en ny men  det var med giraffer på så jag var tvungen. Att den dessutom var nedsatt med 50% gjorde att det var helt okej att köpa den fastän han inte behöver en just nu. Jag plockade även på mig yoghurt, bröd och ost för det var det som behövdes.

Jag gick en lite annorlunda väg hem, bara för att få lite annat att titta på men avslutade såklart promenaden med en kort stund i lekparken. Denna gång gick Gabriel runt lite mer så även Mikael fick gunga. Efteråt fick Gabriel traska på hemåt. Han tycker det är så roligt att gå utomhus nu att han nästan hoppar framåt.

Mormor kom tillbaka efter sin träning och tack vare att hon var hemma och kollade barnen, kunde jag damma av hela mellanplan innan barnen fick lunch och sen la sig och vilade. Nu sitter jag uppe, ska ta fram dammtrasan och damma av allting förutom barnens rum och förhoppningsvis hinner jag städa av toaletten med. Sen är det bara källaren som behöver dammas med. Dammsuga kan jag göra både idag och imorgon när barnen är vakna. Så jag är nöjd med dagen hittills.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.