Hanna och hennes grabbar

Hinner inte med under lovet

Alltså det är inte mycket vi gör här hemma om dagarna, men jag hinner inte uppdatera här ändå. Galet. Eller kanske inte.

I tisdags förmiddag ringde Jonas chef. ”Kan du jobba natt denna vecka?” Jonas svarade ja och det betyder att han är hemma när barnen lägger sig, han är hemma när barnen går upp och han sover när jag har lite tid på dagen att vila eller uppdatera här i bloggen. Så jag har varken vilat eller kunnat uppdatera dagtid.

I onsdags kom Lucas hem igen och jag hade lovat honom att titta på film. Så direkt när vi lagt småttingarna, blev det filmmys. Vi tittar på alla filmerna från Marvels universum. Dom filmerna är inte direkt 1,5 timme långa. Så när vi väl kollat klart på en film är klockan oftast 22.00-22.30 och då är jag jättetrött. Så ingen uppdatering i onsdags och sen blev det likadant igår torsdag. Vi tittade på ännu en film och då blev det inget inlägg.

Man kan göra inlägg med telefonen men tekniken strular för mig för tillfället så jag är låst till inlägg via datorn. Men Lucas vill ju alltid bara spela tv-spel så när han väl vill göra något annat, och jag faktiskt har möjlighet att göra det han vill, brukar han få som han vill. För det är verkligen sällan som det händer. Många gånger kommer Lucas och frågar om vi ska göra något, när vi håller på något helt annat. Ibland har han kommit och frågat om vi ska baka. Jag skulle absolut kunna baka, men när man kommer och frågar samtidigt som jag ska börja laga middag, ja då blir det lite körigt. Lucas får ett utbrott och resten av kvällen är förstörd. Så att titta på film med honom är faktiskt mer uppskattat än att uppdatera här. Då får det bli lite glapp helt enkelt.

Nu vet ni läget, men Lucas åkte till sin pappa idag så jag kanske kan bättra på mig nu under helgen med att skriva inlägg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.