Hanna och hennes grabbar

Påsklovet blir komplicerat

Vi har inte tur med loven för stunden. Det är så tråkigt att Lucas har lov när Jonas jobbar eftermiddag. Vad kan man hitta på när man inte har någon bil? Vi behöver ju kunna ta oss någonstans. Jag hade jättegärna åka och badat eller något med Lucas. Så han slipper sitta inomhus hela dagarna. Men eftersom Jonas åker till jobbet strax efter lunch, ja då blir det att vi inte kommer iväg någonstans. Samtidigt, varför åka till badhusen när alla är lediga? Då kan man ändå inte göra något. Hur som helst, det är påsklov och jag ska försöka göra något med Lucas i alla fall.

Vi har ju fått upp vår studsmatta och jag hoppas att Jonas idag hinner sätta dit fästet på min cykel så jag kan dra barnen i cykelvagnen. Jag tänker att vi ska försöka cykla lite. Testa lite olika lekparker. Där kan Lucas vara med och jag har lovat att vi ska gå till andra lekparker samt att han kan hjälpa till så det blir roligare för både honom och Gabriel.

Dessutom ska jag försöka baka. Vet dock inte hur, Lucas har inte tålamodet att vänta och jag orkar inte tjata. Får se om vi kan göra det någon dag när mormor hälsar på. Under fredagen ska vi ju till IKEA igen. Beställa köket. Hoppas verkligen vi är klara med alla måtten då. Det strular lite nu på grund av fläkten. Vi ska försöka få med alla barnen, eventuellt. Det beror lite på. Vi behöver köpa nya skor. Så antingen tar vi med alla tre, eller så mäter vi fötterna på de minsta hemma och tar med Lucas, eller något sådant. Vi får se. Han ska återigen till sin pappa denna helg så hur vi än tänker om fredagen, kommer det bli lite rörigt. Men det ordnar sig alltid.

Vad hittar ni på under påsklovet? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.