Hanna och hennes grabbar

Så mycket vi hunnit med

Måndag och annandag påsk. Solen har skinit från en blå himmel och vädret har varit underbart! Jonas var ledig och Lucas har börjat sitt påsklov. Jag började dagen (och veckan) med att ta en promenad med grabbarna. Mikael var inte på humör utan gnällde och höll på en bra bit. Dags att köpa något att sätta på hans del av vagnen så han också har något att leka med känner jag. Promenaden hamnade på cirka en halvtimme, jag hade velat gå längre men min fot var inte med mig. Men jag lyckades hålla lite tempo i alla fall så jag är ändå nöjd.

Väl hemma blev det en kopp kaffe och sen åkte vi och gjorde ärenden. Vi hämtade två flak ägg hos min syster som hon plockat med hem från jobbet till mig, sen får vi vidare till Biltema. Jag vill börja göra ordentliga matlådor så att jag får lagom stora portioner och sådär när jag äter rester, så från och med nu ska jag göra matlådor. En som jag kan äta och en som barnen kan dela på. Detta kommer jag ju inte göra varje måltid, men när det blir så pass mycket över så man kan göra en låda eller två och spara till en annan dag. Idag till exempel. Jag hade kunnat äta en middag som jag plockat upp ur frysen istället för att ätit toast inför träningen. Ingen bra uppladdning alls. Men åter till Biltema. De hade lådor som jag nu ska testa, dessutom hade de ett sådant miniväxthus som jag vill ha så jag plockade med ett sådant också.

Vidare till ÖoB. Jonas ville ha Monster som var billigt och jag ville ha jord till mina planteringar. Dock var jorden slut så vi for vidare till Jem & Fix. De hade jord, dessutom billigare så det blev ju ännu bättre.

Väl hemma blev det lunch och sen fick de små barnen sova medan jag, Jonas och Lucas ställde upp studsmattan. I år gick det jättebra att få upp den. Vi fortsatte även under dagen att plocka undan på altanen. Så nu är det i princip bara utemöbler kvar på altanen. Jag ska stå där imorgon och plantera, sen får vi se om vi hinner spola av den innan helgen eller inte. Det är ju lite svårare med sådant när Jonas jobbar eftermiddag, så mycket som behövs göras på bara några få timmar på förmiddagen.

Mina föräldrar kom och vi försökte reda ut lite mått i köket. På fredag ska vi ju dit igen och beställa allting. Under tiden fick även Gabriel testa på studsmattan. Lucas fick inte hoppa men han fick visa att det fanns studs. Och Gabriel var överlycklig! Jösses vad han skrattade. Så jag gissade att dom två kommer ha roligt där i sommar.

Dagen avslutades med ett pass på gymmet. Ny release på Strength development, eller ja i alla fall här. Det finns 11 releaser och Vetlanda är på nr 2 från och med idag. Nu ska de köra denna i sex veckor innan de byter till nr 3. Och så fortsätter det tills vi är ifatt nuvarande release. Det var ett tufft pass men det var nog för att det var första gången också. Nästa gång är det nog enklare

när man vet lite mer. Men jag måste ändå säga att detta verkligen är ett pass för mig. Man lyfter tungt och får utmana sig. I bodypump känns det just nu som att det sliter mer på kroppen än hjälper. Så jag har beslutat mig för att jag ska pausa bodypump ett tag och köra detta samt bodybalance och tabata. Jag har ju ont i min kropp på olika ställen och av olika anledningar, så att få bort de upprepande övningarna kan nog vara bra. Fokusera på teknik och styrka istället samt att verkligen stretcha. Så fram till sommaren, minst, är det så mitt träningsschema kommer se ut. Jag hoppas det ska göra att jag ska bli smidigare i kroppen, minska i vikt och framför allt få mindre ont. Mycket av min smärta är ju för att jag är för tung. Därav ska jag ju göra matlådor i bra storlekar. Så nu blir det att ta tag i saker och ting lite mer.

Har ni haft en bra annandag påsk? Och är ni nöjda med påsken?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.