Hanna och hennes grabbar

Att inte göra något är tröttsamt

Dag tre utan rejäl träning. Jag håller på att bli galen kan jag säga.

Jag hade tänkt träna i måndags på lunchpasset, men eftersom jag inte sov något under natten var det inte att rekommendera. Så nu har jag för tredje dagen i rad inte rört på mig ordentligt, och jag hatar det! Jag vill, som ni säkert vet vid det här laget, vara på gymmet minst tre dagar i veckan och då ska det vara utspritt över veckans alla dagar, denna vecka blir alla pass på andar halvan och det blir inte bra i början. jag klättrar på väggarna.

Jag hade tänkt gå ut idag med barnen men morgonen blev verkligen inte som planerad. Jag var jättetrött när jag vaknade och båda barnen vaknade samtidigt. Lucas var ju hos mormor och morfar. I vanliga fall vaknar barnen med en liten stund mellan sig så man kan lugnt och stilla ta ett barn i taget, byta blöja och från pyjamas till dagens outfit och så vidare. Nu var båda två irriterade och ville komma upp i famnen samtidigt. Men självklart gick allting bra, det är inte det. Jag var bara inte beredd på det. Jag sover dessutom väldigt mycket sämre när jag inte tränar så det gör mig lite ur balans också.

Morgonen blev som sagt inte som planerad och när jag tänkte gå ut var Mikael redan för trött. Jag var ju inte klar för att gå ut, behövde tvätta mig och borsta tänderna för det hann jag ju inte innan barnen. Så det blev ingen promenad och tänkte att Jonas skulle hjälpa mig när han kom hem istället så jag skulle få ner båda barnen direkt efter vilan och så blir det en skön promenad. Men vad hände?! Jo det började snöa! Inte lite heller, det började kräksnöa som vi säger. Det är inte vitt på backen men det kom en hel del som smälte samtidigt. Sen slutade det. Och så började det igen. Så det blev aldrig någon promenad.

Så sjukt besviken och så trött på att vintern ska komma tillbaka hela tiden. Imorgon är det i alla fall ett pass inbokat så jag längtar enormt mycket just nu. ’

Blir ni också påverkade av att inte aktivera er?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.