Hanna och hennes grabbar

Vi stängde pinchos!

Igår va det dags! Jag och tre tjejkompisar hade bokat bord på pinchos. Detta är något vi försökt få till i drygt två månader. Första bokningen fick vi avboka på grund av snökaoset som kom.

Sen fick vi skjuts på de en månad för Lindas make hade möte. Och eftersom jag bara kan varannan vecka, ja då blev de fyra veckor. Men när det närmade sig märkte Minda att han har möte igen, så istället för att gå ikväll tisdag, blev det igår måndag.

Jag piffade mig lite men håret la sig direkt så jag ser tråkigare ut på bilden än var jag va. Men lite smink blev det i alla fall, tänka sig!

Jag testade gnocchi, popcornkycklingen samt dadlarna. Sen beställde jag även in het räkpasta och friterad blomkål. Supergott!

Vi hade bokat bord vid 18.30 men vi satt ända till stängning! Vi pratade om våra barn, förskola och skola. En av tjejerna jobbar som förskolepedagog och är gravid med andra barnet. Jag och Linda har tre var och min Mikael och hennes Selma är födda med några månaders mellanrum. Den fjärde har två barn varav den äldsta går i förskoleklass. Som renoverar kök så de pratade vi om. Högt och lågt helt enkelt.

Vad gjorde ni igårkväll?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.