Hanna och hennes grabbar

Veckans träning

Veckans träning är här. I måndags körde jag ett intervallpass på lunchtid. En ny kille som heter Hampus höll i det och det var bra. Lätta övningar med chans att lägga på lite tyngre vikt. Jag kommer definitivt boka mig på det passet igen, dock inte imorgon eftersom jag kört lite tyngre den här helgen.

Snön kom tillbaka och ställde till mina promenader. Så det har faktiskt inte blivit någon ordentlig promenad förrän idag faktiskt.

I torsdags skulle jag kört både pump och balance, men det sjukaste hände! Jag fick jätteont i min tumme. Visst låter det banalt? Men alltså på riktigt, jag kunde knappt greppa om saker. Så jag vågade inte riskera att hålla en skivstång och tappa den, och ställde därför in träningen.

Däremot kunde jag i lördags köra lördagsmixen. Lördagsmixen är ett pass som byts ut varje vecka, både vad det innehåller men också vem som håller i det. Denna vecka var det Anna som höll i strength development. Så jag var på gymet vid 9.30 och körde stenhårt. Nästa vecka har jag bokat in mig också, då blir det cirkelfys med Frida.

Idag blev det en promenad i det fantastiska vädret. Emelie ringde och ville ta en islatte och promenad så jag hakade på. Solbrillor på i detta fantastiska väder!

Vi köpte med oss latten från espresso house och sen var vi ute i ungefär en timme. Det var så skönt! Inga barn utan bara jag i sällskap med Emelie.

Och nu ikväll blev det strength development ogen. Denna gång med Jenny. Riktigt kul att köra med henne också.

Under veckan blir det lite annorlunda eftersom det är påsk. Några pass körs inte och några pass tillkommer så det ska bli spännande att köra lite annat med olika instruktörer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. medeatwine

      Blir så när man har både rökt och snusat väldigt mycket i många år, en gång i tiden. Men tack för att du påminde mig om mina synder och att jag nu i dagarna har varit helt nikotinfri i tre år 🙂