Hanna och hennes grabbar

Puss puss

Alltså kolla in den här bilden! Hur söta är inte våra smågrabbar? 

Det är ganska ofta som Gabriel ger Mikael en puss. Han ger aldrig mig eller Jonas en puss men Mikael pussar han ofta. Jag tycker det är hur gulligt som helst och jag älskar att detta sker. Gabriel är ju just nu ganska trotsig så han kräver en hel del. När saker går emot honom så blir han arg direkt – börjar slå på fönster, väggar, bord eller någon av oss. Inte hårt men han daskar ändå till och när han slagit fem gånger så börjar det svida på kroppsdelen han slår på. Detta är inte ett okej beteende och vi försöker verkligen jobba bort det, men han är snabb i sina känsloyttringar så det är inte alltid vi hinner stoppa honom. 

Hur som helst, barn har känslor som alla andra, inget fel med det, men denna känsla, pussen alltså det är så mysigt. 

Mikael har återigen feber men vi ska avvakta till imorgon. Fjärde dagen med feber men den ligger lägre så vi behöver inte åka hela vägen till Jönköping. Det skulle ta oss minst två timmar innan vi är där, först ska man ju ringa 1177 och rådfråga och så de kan förbereda Jönköping på att vi kommer. Sist jag ringde var det 30 minuter kö. Sen ska Jonas komma hem så han kan va med Gabriel. Det tar minst 30 minuter. Sen köra och i detta väder tar det längre tid så minst 2 timmar helt enkelt. Så med is i magen hoppas vi att det försvinner till imorgon, annars får vi ringa Eksjö. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.