Hanna och hennes grabbar

Söndagspromenad

Söndag och vi kom iväg på promenad. Men, jag glömde ta kort! Det är så himla fint väder idag. Minusgrader men solen skiner.

Vi tog Xrundan idag. Xrundan är en digital tipspromenad. Man laddar ner appen (Xrundan) och väljer id och sen stad. Beroende på stad finns det olika många promenader. Här i Vetlanda har vi tre – stadsrundan, Landsbro och Kvillsfors. Med hjälp av appen kan man scanna QR-koder som är utsatta efter en slinga. 14 frågor plus en utslagsfråga. Varje söndag byts frågorna ut.

Tog mig tid att sen åka och kolla på krukor och växter men hittade inget. Det är så irriterande! Jag har en bild av hur krukorna ska se ut men eftersom de inte finns, och jag vill inte ha något annat, blir de inte att jag köper något. Så envis!

I eftermiddag blir det träning. Söndagar spenderas alltid på gymmet, det är en härlig tradition.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.